Over Horeca Meetjesland

Over Horeca Meetjesland

Horeca Meetjesland werd gelanceerd om lokale horeca zaken en initiatieven te steunen en te helpen. Door hen digitaal te ondersteunen en meer online zichtbaarheid te bezorgen geven we hen een duwtje in de rug.

De initiatiefnemers van “Horeca Meetjesland” willen niet alleen de lokale horeca steunen. We willen mensen in het Meetjesland tonen waar ze terecht kunnen voor de beste, lekkerste en leukste plekjes in deze topstreek.

Onlangs werd beslist dat de officiële benaming van de regio “Meetjesland” wordt gewijzigd in “Regio Gent”.  Bizar voor de mensen uit pakweg Aalter, Eeklo of Kaprijke … het zal nog even duren voor we onszelf zien als een inwoner van de regio Gent. In hart en nieren blijven we in het Meetjesland wonen en zullen we Meetjeslandse Horeca zaken blijven steunen.

Horeca uitbaters en ondernemers zijn zich vaak niet bewust van hun online voetafdruk. Het kost veel tijd en energie om aan je online reputatie te werken. We weten allemaal hoe druk en veeleisend een horeca zaak is… anno 2022 wordt nog meer verwacht: Nu moet je ook online overal aanwezig zijn.

Door beroep te doen op externe hulp kunnen horeca uitbaters de dreigende digitale kloof tussen hun zaak en hun doelgroep verkleinen.

Om online in contact te blijven met je eigen lokale gemeenschap, kun je bij Horeca Meetjesland terecht.

Met de lancering van de nieuwe website onderstrepen we het toekomstige belang van lokale gemeenschappen. Lokale starters en lokale talenten uit het Meetjesland krijgen zo een platform om zichzelf online in de kijker te zetten.

Zet jouw zaak in de kijker
bij honderden mensen uit je eigen regio.

Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.

 

Volg Meetjesland.net op social

Let’s meet and connect online

👋 Hey, Kom als eerste alles te weten over het nieuws en evenementen in het Meetjesland

👉 Volg onze Facebook pagina