Boerenmarkt Kaprijke

Voorstraat 6, Kaprijke, België

Over Boerenmarkt Kaprijke

  Wekelijkse boerenmarkt op zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 12u30 in het centrum van Kaprijke (het Oud Stadhuis).
  Gezellige markt met producten recht van de boerderij en van lokale starters.
  Wees welkom, er valt altijd wel iets te beleven!

  Boerenmarkt Kaprijke

  Adres

  Voorstraat 6, Kaprijke, België

  Vanaf oktober ’21 kan je in het Oud Stadhuis (Plein 1, Kaprijke) terecht voor de Boerenmarkt. Lokale producten worden er in een gezellige setting aan de man gebracht. Onder de gewelven van deze prachtige locatie kan je op een ongedwongen manier met de locale producenten kennismaken. Van april tem september is het pleintje naast het Oud Stadhuis de locatie om in de lente-& zomerzon op de Boerenmarkt te struinen.

  Er is een aanbod bestaande uit zowel food als non-food. De nadruk ligt op korte keten, lokale starters en creatievelingen. Zuivelproducten verwerkt op de boerderij, seizoensgroenten, aardappelen geteeld op 3km van Kaprijke, craftbeer, een lokale traiteur met take-away, handgemaakte keramiek, ambachtelijke vleeswaren, ecologisch geteelde bloemen, brood uit een houtgestookte steenoven, … Boerenmarkt Kaprijke heeft LEF en is Lokaal, Ecologisch en Fair!

  Tip: Breng zeker ook jouw UitPAS mee want bij Boerenmarkt Kaprijke kan je sparen voor een unieke Boerenmarkt-Kaprijke-boodschappentas.

  Volg alle recente info, acties en nieuwtjes over de Boerenmarkt op Facebook Boerenmarkt Kaprijke

  Zet jouw zaak in de kijker
  bij honderden mensen uit je eigen regio.

  Plaats jouw onderneming op onze website en wordt gezien door honderden mensen uit het Meetjesland. Bouw aan je relatie met je klanten in je directe omgeving en vergroot je online reputatie.

   

  Volg Meetjesland.net op social

  Let’s meet and connect online

  👋 Hey, Kom als eerste alles te weten over het nieuws en evenementen in het Meetjesland

  👉 Volg onze Facebook pagina